Bekim Basha i pesti në Kampionatin Ballkanik të Karatesë

Bekim Basha i riu që ka fituar shumë çmime ndërkombëtare në karate, përfaqësoi për herë të parë Ekipin Kombëtar Shqiptar Senior të Karatesë, në Kampionatin Ballkanik që u zhvillua në Stamboll. Pasi mundi karateistin bullgar, serb dhe maqedonas, i riu nga Tirana humbi si pasojë e skualifikimit me faulle, me kampionin kosovar Blodin Pakashtica. Gjithsesi Bekim Basha i rendit i pesti në Kampionatin Ballkanik të Karatesë, ndërsa ëndrra e të riut ka qenë gjithnjë ngritja lart e flamurit shqiptar.

Komentet

Përgjigju

Your email address will not be published.


*