Blog

Nami bëhet n’bllok…

Blloku, është zona më fancy në Tiranë pra ky grumbull lokalesh e restorantesh që mbledhin gjithkënd që do të dalë një fundjavë. Kryesisht e gjithë puna fokusohet në tre rrugicat paralele përballë Sky Toëer dhe […]