Qeveria vendos: Hervin Çuli riemërohet drejtor i Teatrit Kombëtar

Që prej muajit shkurt kur Hervin Çulit i mbaroi mandati për të drejtuar Teatrin Kombëtar, tempulli i artit mbeti pa drejtues deri më 11 prill ku me vendim të Këshillit të Ministrave, ai u riemërua në krye të institucionit të rëndësishëm kulturor. Në fakt zgjedhja e tij pritej nga të gjithë kjo dhe për “anën” që i mban qeverisë drejtori, por në ditët në vijim ne do të shohim qëndrimin e tij në lidhje me shembjen e godinës së Teatrit, një debat që ende nuk ka marrë një formë decizive.

Komentet

Përgjigju

Your email address will not be published.


*