Risia në treg/ “World Mind” sjell guidën lokale me informacione për çdo qytet në Shqipëri

Shqipërisë i mungonte një platformë e tillë dhe World Mind është e para që ofron: Një guidë me informacionet përkatëse sipas ndarjes gjeografike në Shqipëri.

Për kryeqytetin Platforma Discover-Tirana është i hapur dhe i gjerë për të gjithë bizneset (individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) që ushtrojnë veprimtarinë në rajonin e Tiranës.

Çfarë ofron?

Reklamim ; Web Shopping/Rezervime dhe kontakte online; Server të sigurtë ; Web/Domain Hosting; Menaxhim të përmbatjes ; Formatin Personal të biznesit tend; Facebook me Instagram:

Vizitueshmërinë e portalit dhe target grupin!

Grupi i punës që ka implementuar SEO tek faqja, në çdo muaj sjell analitikën e vizitoreve. Kjo pasi ka në dispozicion stafin që merret me Website dhe programin SEO që bën të jetë më dinamik në google, dhe të jetë e radhitur mirë në motorin e kërkimit.

Përsa i përket promovimit të portalit përdoren rrjetet sociale dhe agjentet e marketingut në terren. Portali ka një faqe facebook dhe instagrami të cilat menaxhohen nga Social Media Specialist të kompanisë tonë.

Avantazhet – Celesi i suksesit:

Marketingu online dhe rrjeti i gjerë i klientëve, Tregu online rajonal i identifikuar që ofron kjo platformë

– Përgjigje të shpejtë e nevojave të klientëve;

– Cilësi të lartë në shërbim, dhe shtim/rritje të klientëve në vazhdimësi: Vizibilitet online; Adresari; kontakte; Profili i biznesit

– Njoftime/Informacione ; Lokal/Rajonal/Kombëtare ; Shërbim Konsulencë dhe Teknike Mirëmbajtje, Këshillë Biznesi dhe Marketing; Operimin e Profilit

Shërbimete që ofrohen sipas paketave

KATEGORIA PREMIUM përmban mënyra kontakti të biznesit, numër telefoni,email, website nëse ka, paraqitja e vendndodhjes në Google Maps, përshkrim i detajuar rreth shërbimeve kryesore që ofron biznesi dhe 6 foto ilustruese të këtyre shërbimeve.

KATEGORIA GOLD përmban menyra kontakti të biznesit, numër telefoni, email, website nëse ka, paraqitja e vendndodhjes në Google Maps, përshkrim i shkurtër rreth shërbimeve kryesore që ofron biznesi dhe 4 foto ilustruese të këtyre shërbimeve.

KATEGORIA BASIC përmban menyra kontakti të biznesit, numër telefoni, email, website,facebook,instagram,twitter nëse ka, paraqitja e vendndodhjes në Google Maps.

Vizitoni keto linqe

Që ti shihni me konkretisht vizitoni linqet me poshtë:

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Komentet

Përgjigju

Your email address will not be published.


*